WELCOME INTO THE WORLD OF CENZAA

Cenzaa is ‘s werelds enige cosmeticamerk dat Wellness, Huidverbetering en Cosmedische huidtherapie combineert.

HOOGWAARDIGE COSMECEUTICALS

In samenwerking met voor- aanstaande laboratoria ontwikkelt Cenzaa hoogwaardig en doeltreffende cosmedische producten. Cenzaa is hiermee marktleider op het gebied van revolutionaire, wetenschappelijk bewezen formules en combineert het bewustzijn van een gezonde levenswijze voor een stralende huid.

BEAUTY FROM WITHIN

De kracht van Cenzaa schuilt in de filosofie dat
échte schoonheid van binnen zit. In de cosmetica branche komt men steeds vaker tot de conclusie dat effectieve huidverzorging van binnen- en buiten uit ondersteund moet worden. Bij Cenzaa behandelen en ontwikkelen we met de Inside & Outside visie onze hoogwaardige producten.

Wij nodigen u graag uit in de wereld van Cenzaa waar u, bij de betere
Beauty instituten, spa’s en wellnessresorts, ons complete programma vindt.

WELLNESS WORLD

Gun jezelf een oosterse verademing met maximale huidverbetering! In ons dagelijks leven ervaren we regelmatig stress. Hierdoor vergeten we vaak te relaxen en te genieten van de bijzondere momenten in het leven. Uit het behandelaanbod van Cenzaa kunt u kiezen voor bijzondere momenten, momenten die u helpen te relaxen en het beste geven voor de huid. MAXIMALE

HUIDVERBETERING MET OOSTERSE BELEVING.

Uw Cenzaa Moments behandeling in de salon start altijd met het welkomstritueel.

Dit zorgt voor een complete en diepe ontspanning. De behandelingen zijn huidverbeterend en gebaseerd op de Inside Outside filosofie. Body & Mind komen in balans gedurende de unieke Cenzaa beleving van voelen, ruiken, horen en proeven. Huidproblemen zijn meestal een gevolg van dieper liggende oorzaken.

Onze Cenzaa behandelingen worden uitgevoerd volgens de Chinese filosofie en werken vanuit de binnenkant en pakken zodoende de oorzaak van de huidproblemen aan. Dankzij de door Cenzaa ontwikkelde ‘east meets west’ analysemethode worden productkeuze en behandelmethode bepaald en wordt er zeer resultaatgericht behandeld.

OUR INSIDE & OUTSIDE PHILOSOPHY

Bij de ontwikkeling van Cenzaa heeft het Inside & Outside programma basis gestaan voor effectieve huidverbetering van binnen- en van buiten. Het zorgt
er uiteindelijk van binnenuit voor dat u een mooiere huid krijgt. Cenzaa speelt hiermee al jaren in op dit steeds belangrijker wordende aspect.

INSIDE WORLD

Met de unieke Cenzaa huidanalyse wordt de huidconditie en eventuele huidproblemen met mogelijke onderliggende oorzaken achterhaald. De huid wordt letterlijk in kaart gebracht om zo een stappenplan op te stellen voor een gezonde huid. De “beauty from within” theeën zijn een onderdeel van het Inside programma welke speciaal ontwikkeld zijn ter ondersteuning hiervan.

Als eerste cosmeticamerk heeft Cenzaa Nutraceuticals die op therapeutische kruidenbasis zijn. Deze kruidenpreparaten zijn ontwikkeld door een team van gerenommeerde apothekers en farmaceuten. De specifieke kruiden werken op een dieper niveau en spelen hierdoor een belangrijke rol in het herstel van uw gezondheid en schoonheid.

Lichaams­behandelingen


Gezichts­­behandelingen

Afspraak maken