SKINCARE DIE JE HUID HELPT

LOOkX skincare verwent je huid.

Ze is uniek in haar hoge percentages werkstoffen, waaronder LOOkX’ magische ingrediënt plant stamcellen. Die zorgen ervoor dat er echt veranderingen gaan plaatsvinden in je huid.

SMART BEAUTY

We maken slimme producten voor slimme vrouwen. Smart beauty!
Onze producten zijn smart om verschillende redenen. Smart omdat wij natuurlijke ingrediënten in ons laboratorium versterken door LOOkX Skin science toe te passen. Zo gebruiken wij de allerhoogste percentages geconcentreerde werkstoffen. Die worden o.a. ingekapseld, zodat hun kracht bewaard blijft. Bovendien zijn ze dan pas klein genoeg om in de huid door te dringen. Onze producten werken vervolgens op time-release basis en geven op het juiste moment de nodige werkstoffen aan de huid. Bovendien zijn veel van onze producten multi-purpose. Dat wil zeggen dat ze niet slechts één doel dienen. Zo bespaar je ruimte in de badkamer, en ook geld.

CLEAN BEAUTY

LOOkX behoort tot het segment Clean beauty. Clean beauty betekent dat de producten vrij zijn van schadelijke ingrediënten. Dat producten niet op dieren getest zijn en dat producten bewust geproduceerd worden. LOOkX is huidvriendelijk en maakt nooit gebruik van schadelijke stoffen. We zijn transparant. Je kunt daarom onze uitgebreide ingrediëntenlijst bekijken. Ons laboratorium draagt het keurmerk van ECOCERT, een van de meest erkende en gerespecteerde organische certificatie-instellingen.

SKIN SCIENCE

LOOkX Skin science combineert de meest vooruitstrevende laboratorium technieken met de kracht van de natuur. Onze magische powerpakketjes, plant stamcellen (vele malen krachtiger dan een plantenextract, lees hier meer, worden gecombineerd met peptiden, die je de ‘pakketservice’ zou kunnen noemen. Vervolgens worden ze zo klein gemaakt dat ze ook echt in je huid door kunnen dringen, en je huid ze dénkt te herkennen. Ze worden niet afgestoten als “vuil”, maar opgenomen.

Het belangrijkste: de resultaten kunnen tot 50x sterker zijn dan wat we gewend waren.

Dat is, in het kort, het geheim van LOOkX Skin science.

Benieuwd naar onze producten, kijk dan in de webshop via onderstaande link!

PUURHUIDSHOP