Ontdek ZAO make-up

een subtiele mix van schoonheid en duurzaamheid! Zao heeft 100% natuurlijke formules ontwikkeld*, verrijkt met actieve organische ingrediënten om de huid op een delicate manier te verfraaien. Laat je verleiden door de oogverblindende kleuren en texturen en de buitengewone combinatie van comfort en lange houdbaarheid. Geniet van het mooie natuurlijke, duurzame en stijlvolle product: bamboe!

Innovatief en natuurlijk

We zijn er allemaal van overtuigd dat een natuurlijk gecertificeerde make-up merk ook gebruik moet maken van een natuurlijke verpakking. wij ontdekten bamboe en vielen voor zijn elegantie en moderne uitstraling. Alle bomen slaan CO2 op. De uitzonderlijke snelle groei zorgt ervoor dat koolstof wordt opgeslagen gedurende zijn hele leven. Omdat het dient als koolstofopslag, geeft het ZAO de kans om de ecologische footprint te verkleinen, maar zelfs om een negatieve ecologische voetafdruk te krijgen. Met andere woorden: Ecologische pure winst!

Navulbaar en duurzaam

Met dank aan een simpel en innivatief systeem, zijn haast alle producten navulbaar. Echt zuinig! Voor je portemonne : de navullingen kosten minder. En voor het milieu: gebruik van duurzame verpakkingen. De bamboe producten zitten allemaal in een katoenen zakje, dit maakt ze nog duurzamer- de verpakkingen kunnen eindeloos gebruikt worden, refill na refill na refill….Niks is makkelijker!

Onderzoek en ethiek

Ons laboratorium heeft speciale formules ontwikkeld die zowel huid als milieu respecteren:

  • met 100% natuuurlijke ingrediënten* – met organische en fair trade geteelde ingrediënten
  • alle producten zijn talkvrij, zelfs onze poeders
  • geen enkel ingrediënt uit de petrochemische industrie, zelfs geen conserveringsmiddelen
  • niet op dieren getest

Huidverzorgende cosmetica

Met als uitgangspunt om een mooie make-up te combineren met de verzorging van de huid, hebben we voor ingrediënten gekozen die specifieke eigenschappen bevatten. Bijvoorbeeld:

  • Remineraliserend: bamboestengel poeder met een hoge concentratie van silica (75%), die nodig is voor elasticiteit
  • Antibacterieel: gemicroniseerd zilver als natuurlijke conservering voor het product en als desinfectant voor de huid.
  • Anti vrije radicalen: extract van ginko biloba blad, aloe vera, carnauba wax, granaatappelboter, karité boter. Al deze ingrediënten beschermen tegen vrije radicalen dankzij hun essentiële vetzuren.

Afspraak maken