HELLO BEAUTIFULL 1 maart 2023 een memorabele dag, want op deze dag is het precies 12,5 jaar geleden dat ik mijn hart durfde te volgen en de deuren opende van PUUR HUID, salon voor totale huidverzorging! Eén ding stond toen al in ieder geval vast, dat ik in alles mijn hart wilde volgen, want door mijn hart te volgen en dicht bij mijzelf durf te blijven klopt het in de meeste gevallen altijd! En juist ook door het volgen van mijn hart heb ik de mooiste dingen mee mogen maken in de afgelopen 12,5 jaar als ondernemer. Want ondernemer zijn is veel meer dan het hebben van een eigen bedrijf. Naast de zakelijke kant van het hebben van een bedrijf, is het geven van behandelingen één van de mooiste dingen die er is! Maar mijn grootste passie is wel het omgaan met mensen en dan niet alleen de mensen die ik mijn behandelstoel mag ontvangen, maar ook al die mensen met wie ik op welke manier dan ook als ondernemer in contact kom. Juist ook tijdens Corona heb ik mogen ervaren wat voor betekenis je als mens kan zijn als het gaat om omgaan met elkaar, maar ook het aanraken van elkaar. Door Corona begrijp ik het woord 'huidhonger' nog veel beter. Ik kan mij nog goed herinneren dat ik na de 1e lockdown weer klanten in mijn behandelstoel mocht ontvangen en dat we merkten hoe erg wij het 'aanraken' hadden gemist. Ook tijdens de 2e lockdown toen ik geen mensen mocht behandelen, maar wel bij ze op visite mocht gaan. Dit werd door sommige van mijn klanten als zeer fijn ervaren, want hoe belangrijk is het geven en krijgen van aandacht! Dankbaar ben ik voor al die mensen die in de afgelopen 12,5 jaar de weg naar PUUR HUID hebben gevonden, maar ook dankbaar voor de steun die ik tot nu toe altijd heb mogen ontvangen van mijn gezin, familie, vrienden en collega's. Ik ga er deze maand samen met jullie een feestje van maken, wees welkom voor een behandeling, advies, kopje thee en/of een goed gesprek! Er staat wat lekkers en een leuke attentie voor je klaar! VOLG JE HART, WANT DAT KLOPT! LIEVE GROET, MARISKA

 

HELLO BEAUTIFULL
1 maart 2023 een memorabele dag, want op deze dag is het precies 12,5 jaar geleden dat ik mijn hart durfde te volgen en de deuren opende van PUUR HUID, salon voor totale huidverzorging! Eén ding stond toen al in ieder geval vast, dat ik in alles mijn hart wilde volgen, want door mijn hart te volgen en dicht bij mijzelf durf te blijven klopt het in de meeste gevallen altijd! En juist ook door het volgen van mijn hart heb ik de mooiste dingen mee mogen maken in de afgelopen 12,5 jaar als ondernemer. Want ondernemer zijn is veel meer dan het hebben van een eigen bedrijf. Naast de zakelijke kant van het hebben van een bedrijf, is het geven van behandelingen één van de mooiste dingen die er is! Maar mijn grootste passie is wel het omgaan met mensen en dan niet alleen de mensen die ik mijn behandelstoel mag ontvangen, maar ook al die mensen met wie ik op welke manier dan ook als ondernemer in contact kom.

Juist ook tijdens Corona heb ik mogen ervaren wat voor betekenis je als mens kan zijn als het gaat om omgaan met elkaar, maar ook het aanraken van elkaar. Door Corona begrijp ik het woord  ‘huidhonger’ nog veel beter. Ik kan mij nog goed herinneren dat ik na de 1e lockdown weer klanten in mijn behandelstoel mocht ontvangen en dat we merkten hoe erg wij het ‘aanraken’ hadden gemist. Ook tijdens de 2e lockdown toen ik geen mensen mocht behandelen, maar wel bij ze op visite mocht gaan. Dit werd door sommige van mijn klanten als zeer fijn ervaren, want hoe belangrijk is het geven en krijgen van aandacht!

Dankbaar ben ik voor al die mensen die in de afgelopen 12,5 jaar de weg naar PUUR HUID hebben gevonden, maar ook dankbaar voor de steun die ik tot nu toe altijd heb mogen ontvangen van mijn gezin, familie, vrienden en collega’s.
Ik ga er deze maand samen met jullie een feestje van maken, wees welkom voor een behandeling, advies, kopje thee en/of een goed gesprek! Er staat wat lekkers en een leuke attentie voor je klaar!

VOLG JE HART, WANT DAT KLOPT!

LIEVE GROET, MARISKA

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief Maart 2023

Nieuwsbrief Januari 2023

Nieuwsbrief 14 December 2020

Nieuwsbrief 1 december 2020

Nieuwsbrief oktober 2020

Nieuwsbrief 1 september 2020

Nieuwsbrief 15 juni 2020

Nieuwsbrief 6 mei 2020

Nieuwsbrief 9 mei 2020

Nieuwsbrief 5 mei 2020

Nieuwsbrief 11 april 2020

Nieuwsbrief 29 maart 2020

Nieuwsbrief 22 maart 2020

WAT ZIJN DE RICHTLIJNEN BINNEN PUUR HUID OM VERSPREIDING VAN HET CORONAVIRUS TE VOORKOMEN.

Puur Huid werkt volgens de richtlijnen van het RIVM en het COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen onze salon en de belangrijkste zaken willen we graag vooraf met je delen.
Wat houdt dat in?

 • Behandelingen + bezoek aan de salon alleen volgens afspraak.
 • Kom alleen! Heeft u, of een van uw huisgenoten, (lichte) klachten zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging (tot 38° C), koorts (vanaf 38° C) en of benauwdheidsklachten, zeg de afspraak af. (Bij niet annuleren en komen met klachten kan ik ter plekke besluiten dat de afspraak niet doorgaat. Hier zijn kosten aan verbonden.)
 • Als ikzelf , of een van mijn huisgenoten, een van deze klachten heeft, annuleer ik de afspraak.
 • Kom op de afgesproken tijd. Niet te vroeg maar ook niet te laat. Als je op de afgesproken tijd arriveert, zorg ik dat de deuren open staan, zodat u niet aan hoeft te bellen. Is de deur gesloten wacht dan buiten totdat ik u kom halen.
 • Voel je welkom, ook al geef ik u géén hand bij ontvangst.
 • Na binnenkomst desinfecteert u direct uw handen. Deze handdesinfectie staat voor u klaar bij binnenkomst.
 • U hangt zelf uw jas op de kapstok.
 • Er wordt behandeld volgens de vernieuwde hygiëne richtlijnen. Volgens deze richtlijnen zijn wij als behandelaar niet verplicht een mondkapje te dragen, maar ondanks dat het niet verplicht is heb ik er wel voor gekozen tijdens alle behandelingen een mondkapje te dragen.
 • Na de behandeling desinfecteert u opnieuw uw handen met de desinfectiegel.
 • Helaas kan ik u voorlopig niets te drinken aanbieden.
 • Betalen en een nieuwe afspraak maken doen wij met gepaste 1,5 meter afstand.
 • Betalen doen we contactloos of d.m.v. een betaalverzoek.
 • U mag zelf uw jas weer aantrekken.
 • Na elke behandeling wordt de salon volgens de richtlijnen gereinigd. Dit betekend, dat alles wat we aangeraakt hebben, gereinigd moet worden maar ook alle handdoeken/dekens gaan de was in.

Door deze nieuwe werkwijze bewaak ik nog meer dan voorheen dat er voldoende ruimte tussen de afspraken zit. Waarmee ik tijd heb om alles te reinigen en te verschonen. 

Alvast bedankt voor uw medewerking en graag tot ziens bij Puur Huid!