Puur Huid wil alleen het beste voor haar klant en heeft daarom heel bewust gekozen voor natuurlijke producten met de meest hoogwaardige werkstoffen, producten die vrij zijn van parfum en conserveringsmiddelen en op geen enkele wijze getest is op dieren. Bij Puur Huid werken we volgens de methode “Ken uw huid! Ken uw gezondheid! Ken uw leefstijl!” Via de bijzondere methode van huidanalyse, gebaseerd op de traditionele Oosterse geneeskunde, letten we op de vele kleine aspecten in het gezicht. De zones in het gezicht geven vaak extra informatie over de oorzaak van huidproblemen en gezondheid.

De combinatie van natuurlijke huidverzorging van buiten en de aandacht voor de verzorging van binnenuit, zorgen ervoor dat een mooie huid voor iedereen binnen handbereik ligt!
Kom langs bij Puur Huid, maak kennis met onze producten en behandelingen en ervaar wat PUUR doet met uw HUID!

Onderdompelen in een wereld van wellness waar een droomreis u brengt naar uw bestemming. Door bijzondere rituelen, eeuwenoude tradities en een sfeervolle inrichting beleeft u bij Puur Huid de ontvangst en beleving van een luxe “droomvakantie” . De sfeer en aandacht voor u als klant en de passie voor het vak zijn hierin belangrijke punten. Levenskracht stroomt niet alleen door de mensen maar ook door de atmosfeer. Puur Huid ademt deze sfeer uit die u de beleving, rust, luxe en comfort geven tijdens één van de vele behandelingen.

– Enjoy life best moment

Afspraak maken Behandelingen